Mor og hvalpe på fødselsdagen

Den 11 februar 2012 gik fødslen så småt igang. Sille blokkede op og havde det rigtig hårdt.

Den 12. februar kl. 10 gik fostervandet og Sille pressede og pressede men den lille fyr der var på vej sad bagvendt og sad fast i over 45 min. Til sidst måtte mor hjælpe til men da han endelig kom ud var han desværre ikke levende længere. Han vejede 143 gr og var meget stor ved siden af de andre. 

Kl. 12.10 Mulle med en vægt på 122 gr

Kl. 12.25 Teddy på kun 84  gr.

Kl. 14.50 Bailey på 113 gr - Hun er ikke født da billedet blev taget

Da der ikke var kommet moderkage med de to sidste måtte vi en tur til dyrlægen omkring kl 15 og undervejs blev så den lille Bailey født. Da vi nåede Holstebro Dyrehospital kom vi tids nok til at den søde dyrlæge Vibeke kunne trække moderkagen ud efter Baileys fødsel. Det var en stor oplevelse at møde al den imodekommenhed fra hele dyrehospitalets personale og da vi var forbi flere gange i de følgende dage blev de små meget populære. Hver gang vi kom derud kom de listende fra alle sider for lige at se de små. Jo det var dejligt.

 

1 dag gammel og allerede i fuld gang med at spise sig store og flotte

25. februar 14 dage og vi har nu fået små øjne.
Mulle øverst vejer nu 425 gr
Teddy i midten vejer nu 323 gr og
Bailey forrest vejer 398 gr.
Tror Sille giver dem piskefløde.

13, marts og vi er nu 29 dage.
Teddy til venstre vejer nu 819 gr
Mulle i midten vejer 842 og
Bailey til højre er oppe på 800 gr.
Sille der holder mælkebaren åben.

21. marts og vi er nu 5 uger og 2 dage og er begyndt at udforske verden udenfor kravlegården Her er det Bailey og Mulle der leger.

21. marts Far Bashet har endelig fået lov til at se de små og han står og undrer sog over hvad det er for noget småkravl der står og bjæffer efter ham. Det er så Teddy. Man kan se han er ved at få en lidt anden farve end hans søskende.

10 uger og Mulle har fået sin helt egen 1. præmie fra Animal Foto Fight for smukkeste hvalp. Han vejer nu 1,8 kg

Teddy er her 8 uger og en stor nysgerrig dreng på 2,3 kg og er nu langt den største af hvalpene. Han har skiftet farve nu og er meget mere lys end de to andre

Bailey 10 uger og vejer nu 1,8 kg og nu er hun den kvikkeste af dem idet hun går hen til døren når hun skal tisse . Bare så dygtig.